2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Polisten öğrencilere jest

Samsun polisi, daha önce hiç sinemaya gitmemiş 150 ilköğretim okulu öğrencisini sinemaya götürerek çocukları sevindirdi.


Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından organize edilen etkinlik çerçevesinde toplum destekli polislik hizmetleri kapsamında Muzaffer Barışyurt İlköğretim Okulu, Yavuz Selim Yatılı Bölge İlköğretim Okulu ve Kışla-Yaşar Doğu İlköğretim Okulu'nda eğitim ve öğrenim gören daha önce hiç sinemaya gitmemiş 150 öğrenci, bugün sinemaya götürüldü. Galaksi Sineması'nda 'Ay Prensesi' adlı filmi izleyen çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.


Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Emniyet Amiri Selahattin Yavuz ve yardımcısı Komiser Yardımcısı Mehmet Aytaş ile polis memurları öğrencilere yakın ilgi gösterdiler. Selahattin Yavuz, "Ülkemizin yarınları olan çocuklarımızın polise olan sevgi ve güvenini artırmak amacıyla öğrencilerimize yönelik sosyal faaliyetlerimiz kapsamında ilköğretim seviyesindeki öğrencilerimizin sinemaya götürülerek film izlemelerini sağladık. Söz konusu öğrencileri kenar mahallelerden ve daha önce hiç sinemaya gitmemiş olanları seçtik. Öğrencilerim mutluluğu bizleri de mutlu etti. Samsun polisi olarak bu tür etkinliklerimiz devam edecek" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 19:30:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?