4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Pompalı tüfekle dehşet saçtı!

POMPALI TÜFEKLE DEHŞET SAÇTI: 1 YARALI

Samsun'da bir kişi kendisini darp ettiğini iddia ettiği genci sokak ortasında pompalı tüfekle ateş ederek ağır yaraladı.

Olay, İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Kanatlı Sokak üzerinde saat 12.30 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, Orhan A. (31), geçen pazar günü alkollü bir şekilde bulunduğu yere gelen Uğur A.'yı (23) uyardı ve ayılınca yanına gelmesini söyledi. Bu sırada Uğur A., Orhan A.'ya bıçak çekti. Orhan A. kendisine bıçak çeken Uğur A.'ya kafa atarak darp etti.

Bu olaya sinirlenen Uğur A., sokak üzerinde takip ettiği Orhan A.'ya pompalı tüfekle ateş açtı. Sağ kasığı ve koluna saçma isabet eden Orhan A., ağır yaralandı.

Ambulansla Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Orhan A., ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Pompalı tüfekle sokak ortasında dehşet saçan Uğur A., İlyasköy Polis Merkezi ekipleri tarafından olaydan 1,5 saat sonra, suçta kullandığı tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edilen Uğur A.'nın, Orhan A.'yı kendisini darp ettiği için vurduğunu söylediği öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.

POMPALI TÜFEKLE DEHŞET SAÇTI: 1 YARALI
POMPALI TÜFEKLE DEHŞET SAÇTI: 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2010 Salı 16:02:02
Güncelleme :30 Mart 2010 Salı 17:41:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?