2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Projeleri ilgi görürse aday olacak

İşadamı Erol Öz, Samsunspor'u içinde bulunduğu borçlu durumdan kurtaracağını iddia ettiği 3 projeye destek verilmesi halinde aday olacağını açıkladı.


Özel bir diş polikliniği kurucusu olan Erol Öz, poliklinik binasında basın açıklaması yaptı. Samsunspor'u çok sevdiğini belirten Öz, bu kapsamda Samsunspor'un içinde bulunduğu maddi sıkıntıdan kurtarmak için arkadaşlarıyla 3 önemli proje hazırladıklarını söyledi. Projelerin Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü'nce desteklenmesi gerektiğine işaret eden Erol Öz, "2 aylık çalışmamızın amacı Samsunspor'un içinde bulunduğu borçlu durumdan kurtarmak.

Bu projelerin amacı Samsunspor'a kaynak sağlamak. Belirli projeler yaptık. Valilik, İl Emniyet Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi bize destek verdiği takdirde Samsunspor'un borçlarını 2 yıl içerisinde kapatacağımızı ve kulübümüzü Süper Lig'e çıkaracağımızı iddia ediyoruz. Projelerimizi yetkililerden onay aldıktan sonra açıklayacağız. Projeleri, destek almadan açıklama şansına sahip değiliz. Bu projelerle Samsunspor'un maddi krizden çıkacağına inanıyoruz. Kulüp başkanlığına adaylığımızdan çok, Samsunspor'un kazanmasını sağlamak istiyoruz, Onayaldıktan sonra görev verilirse seve seve yaparım. Yeter ki desteği alalım" dedi.


İşadamı Öz, Samsunspor Başkanlığı'na şu aşamada aday olmadıklarını, ancak projelerine ilin yetkililerince onay verilmesi halinde hazır olduklarını sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 18:36:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?