2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Protokol gönül aldı

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve beraberindeki yetkililer, huzurevleri ve çocuk yuvalarını ziyaret ederek, yaşlılar ile kimsesiz çocukların yeni yılını kutladı.

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Yıldırım, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Akyüz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Karadeniz Sahil Güvenlik Bölge Komutanı Kıdemli Albay İlyas Koçak, İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, Baro Başkanı Necat Anıl, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Tahsin Nas, Atakum Kaymakamı Salim Demir, İlkadım Kaymakamı Zafer Orhan, Canik Kaymakamı Mehmet Demirezer ve eşleri, yılbaşı dolayısıyla Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu, Fen Lisesi ve Sosyal Bilimler Lisesi ve 19 Mayıs İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Protokol üyeleri yaşlıların ve çocukların yılbaşını kutlarken, gecenin sürpriz konuğu dünyaca ünlü Güney Afrikalı sanatçı Soca Boy seslendirdiği şarkılarla çocuklar ve yaşlılara eğlenceli anlar yaşattı.

Vali Güzeloğlu, geceye katılanların bu ailenin babası, oğlu ya da kardeşi ve ayrılmaz bir parçası olduklarını, bu birlikteliğin nedeninin sevgi olduğunu belirterek, yaşamın her anında sevginin sıcaklığını ve sevginin sarmaladığı bir yaşamı dilediklerini söyledi.

Gecede çocuklar şarkı, yaşlılar ise şiir okudu. Vali Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, yaşlılarla dans ederek okunan şarkılara eşlik etti. Gecenin sonunda yılbaşı için hazırlanan pasta toplu olarak kesildi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 12:48:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?