6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

PTT tebligattan kazanıyor

Samsun PTT Baş Müdürlüğü'nün aylık 58 bin 630 tebligattan yaklaşık 280 bin YTL gelir elde ettiği belirtildi.

Personel eğitim çalışmalarını sürdüren PTT Samsun Başmüdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu'nda 2 'Tebligat Hukuku ve Uygulaması' konulu 2 günlük eğitim semineri başladı. Cumhuriyet Savcısı Arif Altınkök tarafından verilen seminerinde 235 personel eğitim alacak.

Seminerin açılışında konuşan PTT Samsun Baş Müdürü Birol Erol, personelin müşteri ihtiyaç ve beklentilerine çözüm üretebilme becerilerini geliştirerek müşteri memnuniyetini artırmanın önemli olduğunu, bu nedenle eğitim seminerleri düzenlediklerini söyledi.

Tebligat konusunun çok önemli olduğunu, noter, icra müdürlükleri, mahkemeler, cumhuriyet savcılıkları, kamu kuruluşlarının tebligatlarının PTT aracığıyla yapıldığını hatırlatan Erol, 2007 yılında 694 bin tebligatın sonuçlandığını kaydetti. Aylık ortalama 58 bin 630 adet tebligat yapıldığını ifade eden Erol, tebligatların mali getirisinin aylık yaklaşık 280 bin YTL olduğunu, aksaklığa meydan verilmeden hizmetlerin sürdüğünü belirtti.

Daha sonra Cumhuriyet Savcısı Arif Altınkök, tebligat mevzuatı, uygulamalar nelere dikkat edilmesi gerektiği gibi konularda bilgi verdi.

.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 16:24:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?