6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

PTT Teşkilatı'nın 168. yıl dönümü

Samsun PTT Başmüdürlüğü, PTT Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümünü düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutladı.


İlk olarak Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni yapıldı. Samsun PTT Başmüdürü Zekai Özkan, Başmüdür Yardımcıları ve personelin katılımıyla 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu ve anıta çelenk sunuldu.
Daha sonra Vali Yardımcısı Mesut Eker ziyaret edildi. Ziyarette açıklama yapan Başmüdür Zekai Özkan, "Kuruluşumuz 1.5 asrı aşan bir yaşa sahip. Ancak, kendimizi çok daha genç bir kuruluş olarak görüyoruz. Hizmetlerimizi ilimizde en iyi şekilde sunmak için tüm personelimizle birlikte seferber olmuş durumdayız. PTT Teşkilatı olarak son yıllarda bir çok hizmeti insanlarımıza sunduk. Bundan sonra da hizmetlerimiz artarak devam edecektir" dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mesut Eker ise PTT hizmetlerinin modern yapılanmasının Türkiye genelinde önemli derecede gelişme gösterdiğini ve bunun da sevindirici olduğunu söyledi.


Ardından, Samsun PTT Merkez Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle, 168. yıldönümü kutlamaları sebebiyle 168. müşteri olan Döndü Aydın'a, Başmüdür Zekai Özkan tarafından 2008 yılının pul albümü hediye edildi.

İha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 13:43:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?