6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

PTT'den kişisel pul sergisi

PTT'nin 168. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde PTT Samsun Başmüdürlüğü tarafından "Kişisel Pul" hizmetini tanıtmak amacıyla pul sergisi açıldı.


Tekkeköy ilçesine bağlı Kutlukent beldesinde bulunan Kamuran Çelik İlköğretim Okulu'nda açılan sergiye Tekkeköy Kaymakamı Ali Candan, PTT Samsun Başmüdürü Zekai Özkan, PTT personeli, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Açılış öncesi konuşma yapan Zekai Özkan, hizmet ağını her geçen gün biraz daha genişlettiklerini ve PTT'nin bu kez de Türk pulculuğuna kattığı yenilikle "Kişisel Pul" hizmetini başlattıklarını söyledi.

Kişisel pulların belli bir olayı anmak, kuruluş, yıldönümü kutlamak, ticari bir ürünün tanıtımını yapmak, doğum günü, evlilik yıldönümü, anneler günü, mezuniyet töreni ve hatıra amaçlı olabileceğini dile getiren Özkan, "Gerçek ve tüzel kişiler tarafından verilen görsel objeler pul olarak basılıp ilgilisine göre teslim edilecektir. Kişisel pul en az 250 adet olmak üzere 50 ve katları şeklinde bastırılacaktır" dedi. Daha sonra Özkan, Kaymakam Candan'a kişisel fotoğraflı pul hediye etti. Kurdele kesilerek yapılan açılışın ardından katılanlar sergiyi gezdi. Serginin, 5 gün süreyle açık kalacağı belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 17:21:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?