2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Puan ya da puanlarla döneceğiz

Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, deplasmanda oynayacakları Giresunspor maçından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyledi.


Samsunspor, bugün yaptığı antrenmanla Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Ercüment Coşkundere nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda Kırmızı-beyazlı futbolcular taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Antrenman sonrası İsmail, Samet, Hüseyin, Abdülsamet, Caner, İsmail ve Tanju'nun şut çalışması yaptığı dikkat çekti.


Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, Kartalspor maçında iyi oynayarak haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Coşkundere, "Diğer takımlar da puanlar kazanınca puan farkını açamadık. Bir avantaj kazanmamız için bu hafta deplasmanda oynayacağımız Giresunspor maçı ayrı bir önem taşıyor. Alt sıralar için en büyük rakibimiz lig sıralamasında Giresunspor. Rakibimiz içeride kaybetti, ama dışarıda 1 puan aldı.

Giresun'dan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Samsunspor çıktığı her müsabakada puan ya dapuanları hesaplamak zorundadır" dedi.
Öte yandan Samsunspor'da genç futbolcu Sercan Temizyürek'in sarı kart cezalısı olması nedeniyle Giresunspor maçında forma giyemeyeceği belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 17:55:55
Güncelleme :27 Ocak 2009 Salı 19:14:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?