6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Ragbi yapılanıyor

Samsun Ragbi Spor Kulübü'nün Avustralyalı Antrenörü Greg Sullıvan, takım kaptanı Mustafa Sağır ve Kıbrıs Pumas takımı antrenörü Edie Smitt, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ziyaret ederek, Ragbi sporuyla ilgili bilgi aktardı. 

Ragbi sporunun 150 yıllık geçmişi olduğunu söyleyen Samsun Ragbi Spor Kulübü Takım Kaptanı Mustafa Sağır, ragbi sporunun zevkli, eğlenceli, teknik, zekayı geliştiren, dayanışma ve kardeşliği sağlayan bir spor dalı olduğunu kaydetti. Samsun'da ragbi sporunun öncüsü olduklarını ve bu sporu yaygınlaştırmayı hedeflediklerini söyleyen takım kaptanı Sağıroğlu, amaçlarının Samsun'da ragbi sporunu sevdirmek ve ulusal ve uluslararası alanda başarılar elde etmek olduğunu belirtti. 

Sporun her platformda destekçisi olduklarını ve sporun için gelen bir kişi olduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun'da yeni oluşum sağlayan ragbi sporunun destekçisi olacaklarını ifade ederek, 14 Nisan'da Kıbrıs'ta yapılacak olan maçta kulübün ihtiyaçlarının karşılanacağının sözünü verdi.

.
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 17:47:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?