6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Recep Aydın'dan Kaymakam'a ziyaret

Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Aydın Sarıyıldız ve Alt Yapı Daire Başkanı Recep Aydın, Vezirköprü Kaymakamı Erol Karaömerolu'nu makamında ziyaret etti.


Aydın Sarıyıldız, görüşme öncesi yaptığı açıklamada, 2008 yılının son dönemindeki yatırım programlarında gelinen noktayı değerlendirmek, yaklaşan bütçe çalışmalarında Özel İdare bünyesinde Vezirköprü'nün acil sorunlarını bir kez daha tespit etmek, 2009 yılı programları içersinde öncelikle yer alması gereken husus ve önerileri görüşmek amacıyla ziyarette bulunduklarını söyledi.

Sarıyıldız, "Kuyumcu, Develan ve Yolpınar köy yollarında sorunlarımız var. Sayın Valimizle Kaymakamımızla, siyasetçimizle ve şantiyedeki bütün personelimizle el ele vererek verimli bir çalışma sürdürmek istiyoruz. Eksiğimiz vardır. Ancak kasım ayına girmemiz itibarıyla önümüzdeki kış ve karlı havaları da dikkate almamız gerekiyor. Çünkü aynı zamanda hizmetleri yaparken eğitim ve öğretimin kış sezonu içinde aksamaması lazım. Bunun için de tedbirler almamız lazım. Devlet, gücünü her ortamda gösterirse devlet olma kimliğini taşır. 2009 yılında hep beraber bizlerde merkezden destek vererek iyi bir yıl olması için çaba sarf edeceğiz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 19:47:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?