6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Recep Kara'nın evinde büyük sevinç

Edirne'de düzenlenen 647. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin final maçında rakibi Ekrem Yavuz'u mağlup ederek başpehlivan olan Samsunlu Recep Kara'nın evinde bayram havası yaşandı. 

Oğlu Recep Kara'nın final maçını Samsun'un Gaziosmanpaşa Mahallesi Azimkar Sokak 17 numaralı evinde televizyondan izleyen anne Melek Kara, oğlunun galibiyetini duyar duymaz ne yapacağını şaşırdı. Melek Kara, mutluluğunu kızları Aysel, Zehra ve Kübra ile paylaşırken, yakınları da gerek telefonla gerekse evine gelerek Kara ailesinin sevincine ortak oldu. Araçlarının kornalarına basarak evin önüne gelen ve mahallelilerle birlikte şampiyonluk sevinci yaşayan Recep Kara'nın yakınları tek tek eve geçerek, anne Melek Kara'yı tebrik etti.

Kutlamaya gelenlere teşekkür eden Melek Kara, eşi İsmet Kara'nın, oğluyla birlikte güreşlere gittiğini ve evladının şampiyonluğunu er meydanında yaşadığını belirterek, "Biz de evimizde güreşleri izledik. Recep 11 yaşından beri güreş yapıyor. Özellikle bu yıl 'Kırkpınar'da mutlaka altın kemeri takacağım' diyordu. Çok iddialıydı. Biz de duayı dilimizden düşürmedik. Çok mutluyuz. Genç yaşta elde ettiği şampiyonluk inşallah hayır getirir" dedi. 

Recep Kara'nın komşuları Erdem Türk ve dayısı Osman Duykan da, Recep Kara'nın 2 yıl üst üstte başpehlivan olduğunu belirterek, gelecek sene de başpehlivan olarak altın kemerin sahibi olacağını kaydetti. 

Recep Kara'nın oturduğu sokakta arkadaşları Türk Bayrağı astı.

...
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 13:58:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
streetdream IP: 88.248.24.xxx Tarih : 8.07.2008 21:34:11

yahu bu adam nereli anlamadım. güreşte Antalya adına yarışıyor, Ailesi Samsun'da oturuyor, ama iki yıldır her kırkpınar galibiyetinden sonra Ordu'nun Ünye ilçesinde, Ünyeli Recep Kara diye anonslar ediliyor. Birileri İstismarda ama kim?