6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Rekor kırdılar

İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürlüğü çalışanları büyük bir başarıya imza attı. 

2005-2006 yıllarında bölgeler arası performansta birinci olmayı başaran İHA Samsun Bölge Müdürlüğü, 2007 yılını da birinci tamamlamayı başardı. Samsun Bölge Müdürlüğü, İHA'nın tarihinde üst üste 3 yıl birinci olan tek bölge oldu.

“BAŞARIMIZ SÜRECEK”
Samsun Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Samsun, Ordu, Sinop, Tokat ve Amasya illerinde görev yapan kadrolu muhabirlerle bölge müdürlüğünde bir toplantı yapan, 2007 yılının değerlendirmesini yaptıktan sonra 2008 yılının hedefleri konusunda açıklamalarda bulunan Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, elde ettikleri başarının çok büyük olduğunu ancak bu başarıyla yetinmeyip, daha büyük hedeflere doğru yol almaya gayret edeceklerini söyledi. 

Bu başarının altında tamamen bir ekip çalışmasının yattığını, başarıda her personelin alın teri, emeği ve fedakar çalışmasının büyük rolü olduğunu belirten Ergen, "Elde ettiğimiz başarı elbette küçümsenemez. Biz bu işi, bir takım oyunu, bir ekip çalışması olarak gördük ve başardık. Ekip çalışmasın da taşların yerli yerine oturması ve dişlilerin görevini sağlam yapması halinde başarılamayacak işin olmadığı ortaya çıktı. Biz de bunu yapmaya gayret ettik. Bir Anadolu kentinin el ele verdikten sonra neler yapabileceğini ortaya koyduk. Bu başarıda siz değerli çalışanlarımızın çok büyük payı var. Her birinizin gözlerinden öpüyor, sizlerle daha büyük hedeflere birlikte ulaşacağımıza gönülden inanıyorum" dedi.

HRANT DİNK OLAYI
2007 yılının zirvede tamamlamasının yanında, Hrant Dink'in katil zanlısının Samsun'da yakalanmasının da Samsun Bölge Müdürlüğü'ne çok büyük prestij kazandırdığını ifade eden Ali Yılmaz Ergen, "2007 yılının Ocak ayında Hrant Dink'in öldürülmesi sonucu katil zanlısının yakalanması çok büyük önem kazanmıştı. Bütün Türkiye ve dünya o tarihte bu olaya kilitlenmişti. Hrant Dink'in katil zanlısı O.S.'nin Samsun Yusuf Ziya Otogarı'nda yakalanmasını görüntülemek ve üstelik suçta kullandığı ileri sürülen silah, bere ve Türk bayrağı ile birlikte görüntülemek bize nasip oldu. O gece bütün ekip olarak çok fedakarca çalıştık ve görüntüler bütün dünyaya geçildi. Bu çalışma çerçevesinde silah, bere ve Türk bayrağının görüntüsünü çeken arkadaşımız İlyas Gün'ün Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından ‘2007 yılının en başarılı kameramanı’ seçilmesi mutluluğumuza bir mutluluk daha ekledi. 2007 yılı bizim için altın bir yıl oldu. Böyle bir ekibin başında bulunmak bana büyük bir mutluluk yaşattı. Hepinizi tebrik ediyorum" diye konuştu. Toplantıya Haber Müdürü Salih Kasım, Samsun muhabirleri Muammer Ay, İlyas Gün, Mustafa Döver, Ordu muhabirleri Metin Akyürek, Hakan Albayrak, Amasya muhabiri Derya Yetim, Tokat muhabiri Nurhan İçmez ve Sinop muhabiri Serhat Özşahin katıldı.

.
Yayın Tarihi : 30 Mart 2008 Pazar 15:29:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?