6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Rekortmen üyelere plaket

Samsun Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nın(TSO) kuruluşunun 33. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende, vergi ve ihracat rekortmeni üyeler plaketle ödüllendirildi.


Çarşamba Adapark Göl Restoran'da düzenlenen ödül törenine Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Çarşamba Kaymakamı Nusret Şahin, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Samsun TSO Başkanı Adnan Sakoğlu, Çarşamba TSO Başkanı Yusuf Kefeli ve çok sayıda iş adamı katıldı.
Törende bir konuşma yapan Yusuf Kefeli, ilçelerinde kurulması planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin(OSB) bir an önce yapılmasını istediklerini söyledi. Tarıma Dayalı İhtisas OSB'nin 2001 yılında etüt çalışmasının yatırım planına dahil edildiğini dile getiren Kefeli, "OSB projesi, ilçemizdeki alanların büyük çoğunluğunun, mutlak tarım arazisi niteliğinde olması nedeniyle tüm girişimlerimize rağmen gerçekleşmemiştir. Valimiz Güzeloğlu'nun önderliğinde hazırlanan, Samsun-Çorum-Tokat Planlama Bölgesi planında, Çarşamba OSB, tarımsal sanayi ve hayvancılık faaliyetleri için alanlar belirlenmemiş olması, bununla birlikte organize sanayi bölgelerinin kurulmasıyla ilgili mevzuat değişiklikleri, bizleri umutlandıran gelişmeler olmuştur" dedi.


Çarşamba'nın ekonomik sosyal ve kültürel özelliğinin gelişmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu, 33 yılı geride bırakan geleneği ve geleceğe taşıyan değişimi kendisine uyarlayan Çarşamba TSO'nun başkanı ile yönetim kurulu üyelerine en içten başarılı dileklerini ileterek, her geçen yıl güçlenen oda kimliğine kavuşmasını yürekten istediğini ifade etti.


Gecede, Kaymakamı Nusret Şahin ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar da birer konuşma yaptı. Ardından 2006-2007-2008 yılı vergi rekortmenleri ve ihracat rekortmeni 30 Çarşamba TSO üyesine Vali Güzeloğlu tarafından plaketleri verildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 12:33:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?