6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Rekortmenlere Gül'den ödül

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) 2006 ve 2007 vergi rekortmenlerinin ödüllerini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün vereceği bildirildi.


TSO'da basın toplantı düzenleyen oda başkanı Adnan Sakoğlu, 24 Ekim Cuma günü Samsun'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Atakum Belediyesi Kültür ve Eğlence Merkezi'nde 2006-2007 yılı vergi rekortmenleri için düzenleyecekleri ödül törenine katılacağını söyledi. Oda olarak değişik zamanlarda, değişik etkinlikler icra edildiğini, aralarında en fazla önemsediklerinin, gurur duyduklarının Samsun'da üretim yapan, devlete vergi veren, ihracat yapan işadamlarının ödüllendirilmesi için düzenledikleri ödül töreni olduğunu dile getiren Sakoğlu, ödül törenlerine geçmiş dönemlerde de Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakan düzeyinde katılımlar olduğunu hatırlattı.


Geçen yıl düzenleyecekleri geleneksel ödül törenine, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü davet ettiklerini ama işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamadığını, bu yıl iki törenin birlikte yapılacağını dile getiren Sakoğlu, "Cumhurbaşkanı Gül, görevi süresince sadece Ankara Ticaret ve Sanayi Odası'nın ödül törenine katıldı. Ankara dışında hiçbir odanın ödül törenine katılmadı. Biz ilkleri başarıyoruz, bu da bir ilk olacak" dedi. Sakoğlu, iyi bir organizasyonla odaya yakışır bir ödül töreni düzenleyeceklerini
kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 19:27:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?