4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Rektör ve öğrenciler aynı sırada

REKTÖR VE ÖĞRENCİLER AYNI SIRADA

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Çarşamba Ticaret Borsası ile Terme Meslek Yüksekokullarını ziyaret ederek öğrencilerle fikir alışverişinde bulundu.

Rektör Akan, Yüksekokul Müdürleri ve öğretim üyeleriyle yaptığı toplantının ardından öğrencilerle buluştu. Öğrencilerle baş başa geçen söyleşide Rektör hem kendisine yöneltilen soruları yanıtladı hem de öğrencilerin isteklerini not aldı. Öğrenciler ile aynı sıraya oturarak onlarla sohbet eden Akan, "Çarşamba son iki yıldır büyük gelişme kaydetti. İki yıl önce eğitim öğretime açılan bu hizmet binasının ardından ilçemiz çok yakın zamanda Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi'ne kavuşacak. Her gecen yıl öğrenci sayısı artan, yeni meslek yüksekokulu, fakülte gibi hizmet alanlarına kavuşan ilçemiz bizim için de önemli bir merkezdir" dedi.

Bir öğrencinin "Hocam Çarşamba'da şebeke suyu içebiliyor muyuz?" şeklindeki sorusuna karşılık Rektör Akan, masadaki sürahide bulunan sudan bir bardak doldurarak Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'a ikram etti ve "Başkan Bey içerse siz de içebilirsiniz" diyerek espri yaptı. Suyu içen Başkan Dündar, öğrencilere, Çarşamba'nın şebeke suyunun Gökçe Çakmak Barajı'ndan geldiğini hatırlatarak, "İçme suyumuz modern tesislerde arıtılıyor. Öğrencilerimiz gönül rahatlığıyla çeşmeden akan suyu içebilir" açıklamasında bulundu.

Çarşamba'dan Terme ilçesine geçen Rektör Akan, Terme Meslek Yüksekokulu'nda da öğretim üyeleri ve öğrencilerle bir araya geldi.

REKTÖR VE ÖĞRENCİLER AYNI SIRADA
REKTÖR VE ÖĞRENCİLER AYNI SIRADA
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2010 Salı 11:11:01
Güncelleme :19 Ekim 2010 Salı 18:46:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?