6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Rektörden oyuncuya nasihat

Sinema, reklam ve dizi filmlerinin gözde karakter oyuncusu Mehmet Aras, memleketi Samsun'da Mehmet Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Ferhat Günaydın'ı makamında ziyaret etti. Başhekim Günaydın, Mehmet Aras'a çeşitli nasihatlerde bulundu.


Sinema ve dizi oyunculuğuna yeni başlamasına rağmen birçok dizi filmde başrol, "Arka Sokaklar", "Kaybolan Yıllar", "Hırsız Polis" ve "Binbir Gece", "Annem" dizilerinde ise karakter oyuncusu olarak rol alan Mehmet Aras, Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ferhat Günaydın'ı makamında ziyaret etti.

Bazıları yayında olan çok sayıda reklam filminde de rol alan Mehmet Aras'a çeşitli tavsiyelerde bulunan Başhekim Günaydın, "Türk sinemasında karakter oyuncusu çok az. Karakter oyuncu eksikliği var. Başarılı çalışmalarını yakından takip ediyor ve gurur duyuyoruz. Karakter oyunculuğunda yeteneklisin. Ancak, şöhreti korumak çok önemli. Geleceğine yatırım yapıp özel hayatına çok önem vermelisin" dedi.
Başhekim Opr. Dr. Ferhat Günaydın'ı Samsun'a geldiğinde ziyaret ettiğini ve uzun yıllara dayanan bir ağabey-kardeş ilişkisi içinde olduklarını ifade eden Mehmet Aras, "Her zaman bana yol göstermiştir. Nasihatlerini değerlendireceğim. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Samsun'da sinema ve dizi film çekimi için çalışma başlattıklarını açıklayan Mehmet Aras, 19 Mayıs Şehri Samsun'un tanıtımı için elinde çeşitli projeler bulunduğunu, bunu gerçekleştirmek için yerel yöneticilerle görüşmeye çalıştığını ileri sürdü.

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 14:09:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?