2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Şaban Kılıç iddialı

MHP Samsun İl Başkan Adayı Yüksek Ziraat Mühendisi Şaban Kılıç, 15 Ağustos'ta yapılacak olan seçimde en az yüzde 60 oyla kongreyi kazanacaklarını iddia etti.


Daha önce Samsun'da Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptığını belirten Kılıç, ülkücülerin kendisini çok iyi bildiğini söyledi. Ulaşılmadık insan ve ulaşılmadık bölge bırakmayacağını dile getiren MHP Samsun İl Başkan Adayı Şaban Kılıç, "Benim kimsenin kalbini kırma gibi bir yapım yok. Birinin kalbini kırmaktansa, seçimi kaybetmeyi yeğlerim. Ölçülü adamım, hata ve yanlışı her insan gibi yaparım, ancak yalan hiç bir zaman söylemedim, söylememde. İnsanlarla ilgili güzeli düşünürüm. Diğer adayların hepsi benim kardeşim. İl başkanı olacağımı biliyorum. Ülkü Ocakları Başkanlığı zamanında benim mesai saatim olmadı.

Ben hiç boş durmam, her gün bir köye ya da bir mahalleye giderim. Teşkilatlarımı da gönderirim. Teşkilatlarım benim çalışma tempoma uymalılar, bu işin başka bir yolu yok. İstanbul'daki işimi bıraktım yaklaşık 2 sene önce Samsun'a geldim. Herkesin gözünde bir karamsarlık var. Kimse birbiriyle ilgili iyi düşünmüyor" dedi.


"Hareket başarıya ulaşmak istiyorsa, işi bilen dünü bugünü yorumlayan, çizgisinde yıllar yaptığı birikimle kırıklık olmayan bu millete hizmet etme aşkı ile dolu olan insanların idaresiyle zafere varacağımı inandığım için aday oldum" diyen Şaban Kılıç, inşallah sonunu getireceklerini kaydetti.


Ülkücü şehit ailelerinin en iyi tanıdığı kişinin de kendisi olduğunun altını çizen Kılıç, şunları söyledi: "Samsun'da ülkücü kadroların ciddi anlamda en iyi tanıdığı benim. İnandıklarımın doğru olduğunu bildiğim için kendimden eminim. Dostlarımız vefasızlık etmem. Adayın çok olması matematik olarak benim işime gelir. Sandıktan Şaban Kılıç'ın listesi çıkacak inşallah.

Benim listem; dünü bugüne birleştiren ülkücüler listesidir. Şu an itibariyle biz öndeyiz. Ama sonucu en iyi Allah bilir. En büyük özelliğim şahıslarla birebir temas halinde bulunmak. 15 Ağustos'taki seçimlere Çarşamba ve Atakum ilçeleri girmiyor. 600 il delegesi ile değil de 506 il delegesiyle gireceğiz. Bu delegelerden en az yüzde 60 oy alacağız."
 

İha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 09:47:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?