5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Sabırsız röntgenci kendini ele verdi

Samsun'da, kendisini röntgenleyen kişiyi yakalamak için randevu veren genç kız, röntgencinin komşusu olduğunu sabırsız davranarak açtığı priz deliğinden randevu saatini hatırlatması üzerine anladı. 

Edinilen bilgiye göre, olay Atakum Beldesi'nin Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. A.A.'nın (27), bitişik komşusu olan G.T.'yi (28) telefonla taciz edip daha sonra da evinin çalışmayan elektrik prizinin bulunduğu yerden duvarı delerek röntgenlediği iddia edildi. Şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alınan A.A, polisteki sorgulanmasının ardından Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Savcıya ifade veren A.A, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Olayın şokunu üzerinden atamayan Gülay K, 1 yıldır ev telefonundan rahatsız edildiğini, en son kendilerini taciz edeni yakalamak için plan yaptığını söyledi. 

2 gün önce kendisini arayan ve daha sonra komşusu olduğunu öğrendiği A.A.'nın yine tacizde bulunduğunu, kendisine "Fazla fatura geliyor ben seni arayayım artık görüşelim" diyerek telefonunu aldığını dile getiren Gülay T, olay anını şöyle anlattı: 

"Komşumu ben tekrar aradım, konuştuk. Artık böyle gitmeyeceğini ve kendisiyle buluşmak istediğimi söyledim. Komşum olduğunu bilmiyordum. Bir gün sonraya randevu verdim. Daha sonra oturma odasındaki prizden sesler geldiğini fark ettim. Lazerli ışıkla da evin içi aydınlatılıyor. Tıkırtılar geldi prize yaklaştım. Prizi kaldırdım, delik olduğunu fark ettim. Karşıda birinin olduğunu anladım. Bana seslendi ve 'Gülay akşamki randevumuzu unutma' dedi. Emin olmak için telefonla da aradım. Ses komşumun evinden geldi. Hemen annemi çağırdım, dışarı çıktık. Komşumun kapısını çaldım. Beni bir yıldır taciz eden ve randevu verdiğim kişinin komşum olduğunu gördüm. Bir de bunun üzerine delik açıldığını söyleyince tartıştık ve ben de onu dövdüm. Daha sonra polis çağırdık. Mahkemeye sevk ettiler. Ama serbest kaldı." 

Komşusunun evli olduğunu ve 2 çocuğunun bulunduğu, kapılarının karşılıklı olması nedeniyle sürekli karşılaştıklarını belirten Gülay T, "Ben onu normal insan, komşum olarak görüyordum. Muhabbetimiz de yoktu, sadece merhabalaşıyorduk. Böyle bir şey yapacağı hiç aklıma gelmedi. Taciz oluyordu ama bir de evimin içerisine prizden delik açmış. Bu nasıl bir şey? Halen olayın şokunu yaşıyorum. Olaydan sonra eve de gelmedi. Kendisinin ailesi de evde yok zaten. Artık buraya gelmesini istemiyorum" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2006 Cuma 18:11:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?