2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Sağanak kaza getirdi: 15 yaralı

Samsun'da sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 15 kişi yaralandı.

Kaza, Samsun-Ankara karayolunun 14. kilometresindeki Kamalı Kavşağı'nda saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre çoğunluğu üniversite öğrencilerinden oluşan yolcuları ile Tokat'tan Trabzon'a giden Yusuf K. idaresindeki 60 DH 299 plakalı yolcu otobüsü, sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada yolculardan Belgin Elik, Sultan Samur, Yeliz Çetin, Nigar Yılmaz, Tuğçe Özkök, Kübra Yücebaş, Fatma Güven, Saniye Kılıç, Gökhan Kibel, Rauf Özyürek, Zehra Karaböcek, Ayşe Çağlar, Gökçe Aksu, Hakan Binbaş ve Mustafa Karagöz yaralandı. Yaralılar, Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada birçok yolcunun hafif şekilde yaralandığı ve tedaviyi kabul etmedikleri ileri sürüldü. Otobüsteki yolcuların çoğunluğunun üniversite öğrencisi olduğu ve Samsun ve Trabzon'daki üniversitelere gitmek için yola çıktıkları öğrenildi. Kazayla
ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2009 Pazar 18:24:13
Güncelleme :27 Eylül 2009 Pazar 18:54:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?