2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Sağlık için pedal çevirdiler

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde belediye tarafından organize edilen  “14. Kültür Sanat ve Turizm Festivali”nde sünnet şöleninin ardından bisiklet gezisi düzenlendi.


Festival kapsamında 19 Mayıs ilçesi merkezinde bulunan saat kulesinin yanından deniz sahiline kadar bulunan alana kadar 750 genç, 19 Mayıs ilçesi Belediye Başkanı Ecz. Osman Topaloğlu ile birlikte bisiklet gezisi yaptı. 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs ilçesinin ismini, Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcı olan 19 Mayıs tarihinden aldığını belirterek, "Kurtuluş Savaşı açısından 19 Mayıs tarihi çok önemlidir. Böyle bir günü ve böyle bir tarihi ilçemize isim olarak aldık. Yeşil ile mavinin bir arada olduğu ilçemizde, halkımız için iyi, doğru ve güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Bu tür sosyal faaliyetlere de devam edeceğimizi belirtmek isterim” dedi.


Bisiklet gezisi sonucunda katılımcılara 19 Mayıs Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verilirken, çekiliş neticesinde ise çeşitli hediyelik ürünlerle gençler ödüllendirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2009 Cumartesi 18:22:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?