2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Sağlık kontrolünden geçirildiler

Samsun'da polisin düzenlediği operasyonda, çete kurarak birçok olaya karışıp uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 26 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.


Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 9 ay süren takip sonucu, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kurulan örgüte üye olmak, örgüt faaliyetleri çerçevesinde uyuşturucu madde ticareti yapmak, kasten adam öldürmeyi azmettirmek, adam öldürmeye teşebbüs, silahla yaralama ve 6136 sayılı yasa muhalefet" suçlarından çete lideri ile birlikte gözaltına alınan toplam 26 kişinin Samsun
Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulamaları devam ediyor. 966 adet extacy uyuşturucu hap, 14 gram kokain, 5 kilo esrar, 5 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait mermiler ile birlikte yakalanan zanlılar, bugün sağlık kontrolünden geçirilmek için Samsun Adli Tabipliğe götürüldü. Zanlılar, gerekli muayenelerinin yapılmalarının ardından yeniden Samsun Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldü. Olayla ilgili 4 kişinin arandığı ve soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 11:53:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?