2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

SAHED Olağan Genel Kurulu

Samsun Aile Hekimleri Derneği (SAHED) Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

İl Özel İdare Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen olağan kongreye tek liste halinde gidildi. Dernek yönetim kurulu adına açıklama yapan Dr. Şevki Gülay, Samsun'da aile hekimliği adına yaraşır şekilde Samsun'un en büyük ailesini oluşturulduğunu söyledi. "Aile hekimleri kendisine kayıtlı hastalarını artık kendi ailesinin bir ferdi olarak görmektedir" diyen Gülay, "Her şeyden önce aile hekimleri olarak bizler, Samsunlu hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. Aile hekimliği doktor arkadaşların karşılıklı saygı, sevgi, güven ortamında vatandaşların da desteğiyle aile hekimliğini en iyiye, en güzele taşıyacağından hiç şüphemiz yok" dedi.


Genel kurula katılan Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek, aile sağlığını korumayı hedef alan aile hekimliği uygulamasında hekimlerin, sağlık çalışanlarının karşılaştıkları sorunları çözmeyi, kaliteli sağlık ortamı oluşturmayı derneği görev edindiğini ifade etti.
Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: “Dr. Şevki Gülay, Dr. Erhan Kabasakal, Dr. Ertan Çetiner, Dr. Onur Çubukçu, Dr. Tuğrul Gökçe, Dr. Murat Yavuz ve Dr. Ercüment Akbulut.”
 

İha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 10:14:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?