4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Şahin çiftinin üçüz mutluluğu

Samsun’da 6 yıldır çocukları olmadığı için tedavi gören Şahin çifti, ikisi erkek olan üçüz çocuk sevinci yaşadı.

Çarşamba İlçesi Cilme Köyü’nde ikamet eden Şahin ailesinde üçüz çocuk sevinci yaşanıyor. Daha önce Mehmet Aslan Şahin (6) adında bir çocukları olan Leyla Şahin (26) ve Erol Şahin (38) çifti, başka çocuk sahibi olamadıkları için 6 yıl önce tedaviye başladılar. 6 yıllık tedavinin ardından Çarşamba Devlet Hastanesi’nde 25 gün erken sezaryenle dünyaya gelen ikisi erkek biri kız olmak üzere üçüz bebekleri herkesi şaşırttı. Üçüzlerin, ilçede doğan ilk üçüzler olması da ayrı bir heyecan yaşattı.

Hastane doktorlarından Dr. İlyas Ayan, "Hastanemizde 6 yıldır gebelik tedavisi gören çiftin sonunda sağlıklı üçüzleri oldu. Gebeliği süresince kontrolümüzde bulunan hastamızın üçüz çocuğunun olacağı biliniyordu. Ancak üçünün de erkek olduğu üzerinde beklenti olurken birisi kız olarak doğdu. Hastamız normal gününden 25 gün erken sezaryenle doğum yaptığı için üçüzler bir süre küvezde kontrolümüzde kalacak. Anne ve üçüzlerin sağlık durumları çok iyi. Şahin ailesine ve üçüzlere sağlık ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Suudi Arabistan’da işçi olarak çalıştığını belirten baba Erol Şahin ise 6 yıldır çocuklarının olmadığını belirterek, heyecanlı bir şekilde, "20 yıldır Arabistan’da işçi olarak çalıştım. Şimdi bir 20 yıl daha çalışacağım. Yeter ki evlatlarım vatana ve devlete hayırlı olsun" diye konuştu.
Anne Leyla Şahin de "10 yıllık evliyiz. Bir oğlum vardı. Bir çocuk daha istedik ama olmadı. Tedavi sonrasında üçüzüm oldu. Mutluyum ve sevinçliyim. Allah sağlık ve sıhhat versin. Hayırlı evlat olsunlar, başka bir şey istemiyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2004 Cuma 17:02:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?