6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Şahinoğlu ÇAGEM'i gezdi

Gazi Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve gelecek günlerde hizmet vermeye başlayacak olan Çok Amaçlı Gençlik Merkezi (ÇAGEM), AK Parti Samsun Milletvekili Birnur Şahinoğlu'ndan tam not aldı.


Milletvekili Birnur Şahinoğlu, ÇAGEM'in bölgenin sosyal hayatını büyük oranda değiştireceğini belirtti.

Özellikle gençlerin faydalanabileceği etkinliklerin öneminden bahseden Şahinoğlu, "Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ın sosyal, kültürel, sportif ve istihdama yönelik çalışmalarını takdirle takip ediyoruz. İşte bunlardan bir tanesi, Çok Amaçlı Gençlik Merkezi'dir. Bir çok mahallenin buluşma noktasında hayata geçirilen bu projeyle bölge gençliği sosyal aktivitelere katılacak, sportif etkinliklerde bulunacak ve dolayısıyla da bölge esnafı canlanacak. Başkan Kaldırım'ı şehrimize yeni bir yaşam merkezi kazandırdığı için kutluyorum" dedi.


Ziyaret karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Milletvekili Şahinoğlu'nun övgü dolu sözlerinin kendisi gururlandırdığını söyledi. Gazi Belediyesi olarak rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik adına da önemli adımlar attıklarına dikkat çeken Başkan Kaldırım, "Hizmetlerle dolu 5 yıla gidiyoruz. Projelerle, çalışmalarla dolu bu hizmet sürecini en iyi şekilde değerlendirdik. 59 milyon YTL değerinde yatırımı şehrimizle buluşturduk" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 15:56:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?