2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Saklambaç oynarken çatıdan düştü

Samsun'da misafirliğe gittiği akrabasının evinin terasında arkadaşları ile saklambaç oynarken aşağı düşen 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesinde ailesiyle birlikte Anadolu Mahallesi Türkistan Türkleri Sokak'taki akrabalarının evine iftara giden Gülsüm Sami İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Samet Karaduman (9), yemek sonrası dışarı çıkarak arkadaşları ile saklambaç oynamaya başladı. Saklandığı sırada hava karanlık olduğu için 2 katlı evin terasından düşen Karaduman ağır yaralandı. Arkadaşları, saklandığı için Samet Karaduman'ı bir türlü bulamadıklarını söyleyerek ailesine haber verdi. Samet'i bulmak için mahalle bakkalı ve diğer iş yerlerinde arama yapıldı. Anne Emine Karaduman, oğlunu düştüğü yerde yaralı halde buldu. Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan çocuk, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Sanayide esnaf olduğu öğrenilen baba Cengiz Karaduman, oğlunun ölüm haberiyle adeta yıkıldı. Samet Karaduman'ın cenazesi, Gaziosmanpaşa Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Canik ilçesi Teknepınar köyü aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 15:08:38
Güncelleme :17 Eylül 2009 Perşembe 15:35:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?