6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Saldırgan sapık kasap çıktı-VİDEO

Samsun’da, 22 yaşındaki üniversite öğrencisi F.M.’nin boğazını keserek yaralayan 24 yaşındaki H. D. jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.


Samsun’un merkeze bağlı Sarıışık Köyü’nde önceki gece meydana gelen olayda, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi bölümü 1'inci sınıf öğrencisi olan F.M.’yi bıçakla boğazından yaralayan zanlı jandarma tarafından yakalandı. Bir et entegre tesisinde kasap olarak çalışan H. D., dün akşam gözaltına alındı. Sarıışık Köyü’ne yakın Saray Köyü’nde oturan zanlının olayda kullandığı bıçak da ele geçirildi.

İfadesinde F.M.’ye tecavüze yeltenmediğini ileri süren H. D., “Ben F.M.’yi seviyorum. Onunla arkadaşlık yapmak istedim. Daha önce bir kaç kez teklifte bulundum. Ancak kabul etmedi. Olay günü de minibüste karşılaştık. O okuldan çıkmıştı, ben de işten çıkıp eve gidiyordum. Köylerimiz yakın olduğu için aynı yerde birlikte indik. F.M. ile minibüsten indiğimde konuşmak istedim. Ancak olumsuz yanıt verip elindeki çantayı bana doğru fırlattı. Ben de üzerimde taşıdığım bıçağı rastgele salladım. Boğazına geldi. Kasıtlı olarak yapmadım. Kesinlikle tecavüze yeltenmedim. Ben onu çok seviyorum. Böyle olmasını istemezdim. Çok üzgünüm” diye konuştu.

Zanlının jandarmadaki sorgusunun devam ettiği belirtildi.


HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI


Diğer taraftan durumu ağır olduğu için Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alının F.M.’nin sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. Bu sabah servise alınarak özel bir odaya yerleştirilen genç kızın yanına ise yakınlarının dışında kimsenin alınmadığı öğrenildi. Güvenlik nedeniyle hastanenin özel güvenlik görevlilerinden bir kişinin genç kızın odasının önünde beklediği belirtildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 12:57:14
Güncelleme :13 Kasım 2008 Perşembe 20:04:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?