4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

SAM-GAZ'dan ödeme uyarısı!

SAM-GAZ ÖDEMELERİN BANKALARA YAPILMASINI İSTEDİ

SAMGAZ Genel Müdürü Murat Albayrak, son dönemlerde fatura tahsilat merkezine yapılan ödemelerle ilgili aksaklıklar yaşandığını ve abonelerin mağdur olduğunu belirterek, ödemelerde otomatik talimat veya banka şubelerinin tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Samsun'da 101 bin 783 aboneye hizmet veren SAMGAZ, fatura ödeme noktaları ile ilgili çok sayıda banka ile otomatik ve gişe tahsilatı noktasında sözleşme imzaladı. Banka şubeleri dışında fatura tahsilat merkezi olarak hizmet vermekte olan herhangi bir kurum veya kuruluş ile anlaşmalarının bulunmadığını açıklayan SAMGAZ Genel Müdürü Murat Albayrak, "Son dönemlerde fatura tahsilat merkezine yapılan ödemeler ile ilgili aksaklıklar yaşanmakta ve abonelerimiz mağdur olmaktadırlar. Bu merkezlere yapılan ödemelerde şirketimiz herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir. Gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve ödemelerde otomatik talimat veya banka şubeleri tercih edilmelidir. Şirketimiz bünyesinde başlatılan yeni bir uygulama ile abonelerimiz artık borçlarını e-mail ile öğrenebileceklerdir. Borç bilgilerinin e-posta adresine bilgi olarak gelmesi amacıyla abonelerimiz abone merkezimizde bulunan formları doldurmaları gerekmektedir. Yaz dönemlerinde de fatura okumaları gerçekleştirilmekte ve 20 metreküp ve üzeri tüketimi olan bütün abonelerimize fatura tahakkuku gerçekleştirilmektedir. Faturası eline ulaşmayan abonelerimiz 444 1 187 müşteri hizmetleri hattımıza veya SAMGAZ Abone Merkezi'ne ulaşarak fatura takibi yapabilirler" dedi.

Murat Aybayrak, protokol imzalanan bankaları ise şöyle sıraladı: "Akbank, Alternatif Bank, Asya Katılım Bankası, Finansbank, Fortisbank, Garanti Bankası, HSBC, ING Bank, İş Bankası, Tekstil Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası, Halk Bankası, Kuveyt Türk ile otomatik ödeme protokolü, ayrıca Akbank, Alternatif Bankası, Asya Katılım Bankası, Tekstil Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası, Ziraat Bankası, Kuveyt Türk ile gişe tahsilatı protokolü imzalanmıştır."

SAM-GAZ ÖDEMELERİN BANKALARA YAPILMASINI İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 17:34:04
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 18:55:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?