6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samgaz personeline 'ilk yardım' plaketi

Türkiye Kızılay Derneği Samsun Şubesi tarafından SAMGAZ İşletme Şefliği ve Abone Merkezi personeline verilen 'ilk yardım' eğitimine katılanlara sertifikaları törenle verildi.


SAMGAZ İşletme Şefliği'nde yapılan törene SAMGAZ Genel Müdürü Murat Aybayrak, Türk Kızılayı Derneği Samsun Şube Başkanlığı Mesul Müdürü Nurten Gazioğlu ve kursiyerler katıldı.

10-12 Ekim tarihleri arasında yapılan kursa, 12 personel katıldı.
Günün şartlarında tıbbi hastalıklar, iş, ev, trafik kazaları, afetler nedeniyle binlerce insanın öldüğünü ve sakat kaldığını söyleyen SAMGAZ Genel Müdürü Murat Aybayrak, bu kapsamda çalışanların geleceğini tehlikeye atmamak ve bu bilinci yayabilmek amacıyla Türk Kızılayı tarafından ilkyardım eğitimlerinin verildiğini söyledi.


Samsun, Tekkeköy, Kutlukent, Canik, Gazi, İlkadım, Atakum, Atakent, Yeşilkent ve Kurupelit beldelerine doğalgaz dağıtımının şirketleri tarafından sağlandığını kaydeden Albayrak, "Şu an itibariyle 74 bin 293 aboneye hizmet vermekteyiz. Şirketimiz, 2008 yıl sonu itibariyle planlanan 75 bin abone hedefine ulaşacak olmanın gurur ve sevincini yaşamaktadır" dedi.
Albayrak'ın konuşmasının ardından Türk Kızılayı Derneği Samsun Şube Başkanlığı Mesul Müdürü Nurten Gazioğlu, kursu katılan personeller plaket takdim etti.

İha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 19:03:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?