6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

SAMGİAD'tan ilk ziyaret TSO'ya

Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD), 7 Haziran 2008 tarihinde yapılan genel kurulun ardından ilk ziyaretini Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’na(TSO) yaptı.

Kısa bir süre önce Türkiye Genç İşadamları Derneği TÜGİK’e bağlı olarak kurulan Samsun Genç İşadamları Derneği yeni yönetim kurulu, Samsun’un sanayi ve ticari hayatına yön veren Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Sakoğlu ile görüştü.

Orhan Seven’in başkanlığındaki SAMGİAD heyetini makamında kabul eden Sakoğlu, gençlerin bu tür oluşumlar içinde olmalarının kendisini mutlu ettiğini belirterek, “Böylesine genç ve dinamik beyinlerin kahve köşelerinde zaman öldürmeyip, ülkesi ve ili için proje üretme gayreti içinde olmaları bizlere büyük umut vermektedir. Başladığınız fedakarlık isteyen bir iştir. Bu fedakarlığı gösterme azminde olduğunuz için hepinizi takdir ediyorum” dedi.

SAMGİAD Başkanı Orhan Seven ise sivil toplum kuruluşlarının ülkelerin gelişmişlik parametrelerinden biri olduğunu belirterek başladığı konuşmasında, bir grup gönüllü genç olarak proje ve faaliyetleriyle Samsun’a katkı sağlamak istediklerini, bunun için de Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteğinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade etti.

Başkan Sakoğlu da Samsun Ticaret ve Sanayi Odası olarak ihtiyaç duydukları her alanda ve konuda SAMGİAD’a destek olacağının sözünü verdi.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 16:27:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?