6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Şampiyon sporculara ödül

Adana'da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'ndan altın madalya ile dönen Gazi Belediyespor Masa Tenisi Takımı, zafer coşkularını Başkan Kaldırım'la paylaştı.


29 Mayıs-1 Haziran 2008 tarihleri arasında Adana'da yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren Seçil Hazır ve Gülşah Berber takım halinde Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya alırken, ferdi müsabakalarda Gülşah Berber bir kez daha başarılı performans sergiledi ve Türkiye 3.'lüğünü elde etti. Gazi Belediyespor Masa Tenisi Takımı, zafer coşkusunu Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'la paylaştı. Başkan Kaldırım'ı makamında ziyaret eden başarılı sporcular Seçil Hazır, Gülşah Berber ve İrem Balcı, başarılarını sürdürerek adlarını altın harflerle yazdırmak istediklerini söyledi. Öte yandan, 26-29 Haziran 2008 tarihleri arasında Bosna Hersek'te düzenlenecek olan Yıldız Bayanlar Balkan Şampiyonası'na katılmak üzere Milli Takım kadrosuna çağrılan başarılı tenisçi Gülşah Berber ve Antrenör Serdar Eren, katılacakları turnuvadan balkan şampiyonu olarak dönmeyi amaçladıklarını belirtti.


Masa Tenisi Takımı'nın başarılarıyla gurur duyduklarını söyleyen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Adana'da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda altın madalya kazanan sporcuları kutlayarak eşofman takımı hediye etti.


Önümüzdeki günler Bosna Hersek'e gidecek olan Gazi Belediyespor Masa Tenisi Takımı'nın Milli Antrenörü Serdar Eren'e ve Milli Sporcu Gülşah Berber'den şampiyonluk sözü de alan Başkan Kaldırım, “Katıldıkları her müsabakadan altın madalya ile dönen ve başarılarıyla tüm Samsun'a gurur kaynağı olan sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor, onlarla gurur duyuyoruz” diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 12:46:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?