6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Şampiyonlara kutlama yemeği

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda şampiyon olan Gazi Belediyespor Masa Tenisi Takımı ile yemekte bir araya geldi.

Gazi Belediyespor Masa Tenisi Takımı'nın sponsor firması olan Mr Funny's in sahibi Burak Hatipopoğlu'nun sporcuların başarılarını kutlamak amacıyla düzenlediği yemekte takımın aldığı başarıları sonuçlar konuşuldu.

26-29 Haziran tarihleri arasında Bosna Hersek'te düzenlenecek olan Yıldız Bayanlar Balkan Şampiyonası'na katılmak için milli takıma çağrılan masa tenisi takımının başarılarının tesadüf olmadığını söyleyen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, “Alınan sonuçlar çalışmanın, azmin ve inanmanın ürünüdür. Katıldıkları her müsabakadan altın madalya ile dönen ve başarılarıyla tüm Samsun'a gurur kaynağı olan sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyorum, onlarla gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Bosna Hersek'te düzenlenecek Yıldız Bayanlar Balkan Şampiyonası'nda milli takım kadrosunda yer alan başarılı tenisçi Gülşah Berber ve Antrenör Serdar Eren, katılacakları turnuvadan en iyi sonucu alarak dönmeyi amaçladıklarını belirtti.
Başkan Kaldırım, Bosna Hersek'e gidecek olan Gazi Belediyespor Masa Tenisi Takımı'nın Milli Antrenörü Serdar Eren'e ve milli sporcu Gülşah Berber'e başarı diledi.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 16:22:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?