2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Şampiyonluk için hazırız yeterki...

Samsun Basketbol Kulübü Basın Sözcüsü Murat Özdemir, ekonomik anlamda destek geldiği takdirde şampiyon olmamaları için hiçbir neden olmadığını söyledi.


Kulüp binasında haftalık bilgilendirme toplantısı düzenleyen Samsun Basketbol Kulübü Basın Sözcüsü Murat Özdemir, ligde ilk maçta yenildikleri Fenerbahçe'den Pazartesi günü rövanşı alacaklarını söyledi. Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi mücadelesi nedeniyle Pazartesi günü oynayacakları maçın ertelenme durumunun söz konusu olduğunu belirten Özdemir, ertelenmediği takdirde Samsunlu basketbolseverlerden Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu'na gelerek, takımlarına destek olmalarını istediklerini söyledi.

Kendi evlerindeoynadıkları maçlarda seyircinin sahaya yabancı madde atmalarından dolayı 2 bin TL para cezası aldıklarını ifade eden Özdemir, "Ligde 2. sırada ve şampiyonluğa oynayan bir takım olduğumuz için göz önündeyiz. Bu nedenle Samsun seyircisine biraz daha duyarlı davranmaları, sahaya yabancı madde atmamaları konusunda çağrıda bulunuyoruz. Aksi halde maddi sıkıntı çeken takımımızın daha fazla para cezası almasına hatta sahamızın kapanmasına neden olunabilir" ifadelerini kullandı.


Bu sezon kimsenin beklemediği bir başarı yakaladıklarını, ilk 8 takım arasına girerek Teknosa Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandıklarını ifade eden Özdemir, bu sezon herhangi bir sponsor desteği göremediklerini, ama gelecek sezon firmaların kulübe sponsor teklifinde bulunacaklarına inandığını söyledi. Yeni seçilen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Murzioğlu'ndan da destek istediklerini vurgulayan Özdemir, "Bu şehirden para kazanıyorsanız bu kim olursa olsun bu şehre bu parayı harcamalıdır.


Samsun Basketbol Kulübü, artık bir markadır. Bu nedenle Samsun'un önde gelen isimlerinden bu desteği bekliyoruz. Ekonomik anlamda kulübümüze destek verildiği takdirde bu sezon şampiyon olmamamız için hiçbir neden yok" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 15:08:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?