4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

SAMSİAD'dan Genç'e ziyaret

SAMSİAD'DAN GENÇ'E ZİYARET

Samsun Sanayici ve İş Adamları Derneği (SAMSİAD) Başkanlığı görevine seçilen Bahri Uğurlu ve yönetim kurulu üyeleri, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti.

Yeni yönetim hakkında Başkan Genç'e bilgi veren Uğurlu, SAMSİAD olarak hedeflerinin herkesin ortak paydası olan Samsun'un gelişimine ve kalkınmasına katkı sağlamak, şehrin ihtiyacı olan yatırımların şehre kazandırılması yönünde aktif rol almak olduğunu söyledi. Uğurlu, “Hizmet etmeyi kendine misyon edinmiş ve Canik'te yaptığı yatırımlarla hem ilçenin ve hem de Samsun'un kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayan sayın Genç'i kutluyorum. SAMSİAD olarak şehre yapılacak her güzel proje için üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

HEDEF BEŞ YILDIZLI OTEL

Canik Belediye Başkanı Osman Genç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, SAMSİAD Başkanı Uğurlu ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi. Konuklarına Canik'teki değişimi anlatan Genç, Samsun'un kazanç sağlayacağı çok özel hizmetleri hayata geçirdiklerini söyledi. Hizmetler abidesi Canik'te Türkiye ve Karadeniz ölçekli projeler hayat bulurken hizmet sektörüne yapılan yatırımlarla şehrin istihdam ve ekonomisini canlandırdıklarını kaydeden Genç, Samsun ve Canik için yılmadan, usanmadan özverili bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Genç, şimdiki hedeflerinin Samsun'un konaklama problemini çözecek beş yıldızlı bir oteli İlçeye kazandırmak olduğunu açıkladı. Genç, “Bu yönde ciddi çalışmalarımız var. Birkaç yatırımcı firmayla görüştük. Bu yıl içerisinde beş yıldızlı otel sorununu çözeceğiz. Samsun'un gelişime açık tek yeri Canik'te yatırımlarımıza SAMSİAD ve diğer sivil toplum kuruluşları ile koordineli bir şekilde devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 16:20:02
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 16:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?