4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsun: 250 bin lira için tuvalette mahsur kaldı...

Samsun'da 250 bin lira tuvalet parası vermemek için Büyükşehir Belediyesi Değişim Sahnesi'nin tuvaletini kullanan şahıs, görevlinin gitmesiyle mahsur kaldı.

Edinilen bilgiye göre; Samsun-Terme hattında çalışan minibüslere Müze arkasında simsarlık yapan Cafer Ulusoy paralı tuvalet yerine Büyükşehir Belediyesi'ne ait Değişim Sahnesi'nin tuvaletine girdi. Değişim Sahnesi'ndeki görevliler şahsın tuvalete girdiğini bilmediğinden mesai saati dolunca kapıyı kilitleyip evlerine gitti. Tuvaletten çıktığında içerde mahsur kaldığını anlayan Ulusoy, demir korkuluklu pencerenin camına vurarak yardım istedi. İçerde mahsur kalan şahsı fark eden bir genç 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu bildirdi. Polis olay yerine gelirken, şahsın arkadaşları da Ulusoy'u uzun bir arayıştan sonra mahsur kaldığı tuvalette gülme krizine girdi. Değişim Sahnesi'nin hemen yanındaki paralı tuvaletin görevlisi Turgut Nas, "Bir daha ki sefere benim tuvalete gel. Burası beleş ama benim orada böyle hapis kalmazsın" dedi.

Cafer Ulusoy'un arkadaşları ise "Cafer 250 bin lira vermemek için buraya geliyor. Biz de buraya geliyoruz. Bir tuvalet 250 bin lira. Günde 5 defa gitsek 1 milyon 250 bin lira. 5 ekmek parası. Sigorta yok bir şey yok. Ne yapalım? Cafer de gelmiş, mahsur kalmış. Olur böyle şeyler" dedi.
Değişim Sahnesi'nin görevlisi 2 saat sonra gelerek kapıyı açtıktan sonra özgürlüğüne kavuşan Cafer Ulusoy, polise durumu anlatmaya çalıştı. Ulusoy, "Ben simsarım. Buraya tuvalete geldim. Mustafa ağabey vardı. Her zaman geliriz. Tuvaletten çıkmadan mesaisi bitince gitmiş. İçerde kaldım. Beni burada herkes tanır" şeklinde konuştu.

Bu arada, üzerinde kimliği bulunmayan Ulusoy gözaltına alınarak, hakkında soruşturma başlatıldı. Ulusoy, soruşturmanın ardından serbest bırakıldı.

iha-samsun
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2004 Cuma 11:05:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?