4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsun: arabasına aldığı 2 kişi tarafından önce dövüldü sonra gasp edildi...

Çorum'dan geldiği Samsun'da tedavi için gireceği Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) Samsun Bölge Hastanesi'ni soran bel fıtığı hastası bir kişi, aracına aldığı 2 genç tarafından ölesiye dövülerek parası gasp edildi.
Edinilen bilgiye göre olay, saat 03.00 sularında meydana geldi. Gazi Üniversitesi Çorum Yüksekokulu'nda işçi olarak çalışan Bayram Uyar (43), bel fıtığı hastası olduğu için tedavi amacıyla SSK Samsun Bölge Hastanesi'nden telefonla randevu aldı. Oğluna ait 19 EV 829 plakalı panelvan minibüs ile Samsun'a gelen Bayram Uyar, gece yarısı Samsun girişi Eğitim Fakültesi önünde aracını durdurarak yolun kenarında bekleyen 2 kişiye gideceği SSK Samsun Bölge Hastanesi'nin yerini sordu. Kimliği belirsiz 2 genç, kendilerinin de hastaneye yakın oturduklarını belirterek, Uyar'ı kandırıp hastaneyi gösterme bahanesi ile aracına bindiler. Bir süre sonra şehir merkezine girince aracı durduran şahıslar, araç sürücüsü Bayram Uyar'a saldırdılar. Aracının içinde darp sonucu kanlar içinde kalan Uyar'ın 160 milyon lirasını gasp eden şahıslar kayıplara karıştı.
Vatandaşlar tarafından fark edilerek Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bayram Uyar, tedavi altına alındı. Başından geçen olayı polise anlatan Uyar, şikayetçi olduğunu söyledi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
iha-samsun
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2004 Perşembe 10:34:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?