4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsun: Belediye Başkanı Yılmaz'dan meclis üyelerine teşekkür plaketi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 1999-2004 döneminde 5 yıl beraber çalıştığı meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi. Yalova Gemisi'nde düzenlenen törende, meclis üyeleri ile önce yemek yiyen Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, yemeğin ardından birlikte çalıştığı 22 meclis üyesine plaket verdi.

Başkan Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, meclis üyelerine, yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, "Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Yılmaz, "5 yılımızı gelecek nesillere daha güzel bir Samsun bırakmak için geçirdik. Geçmiş 5 yılda belki hatalı uygulamalarımız olmuş olabilir. Ancak, hatalarımızdan daha çok faydalı uygulamalarımızın olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Belediyelerin maaş ödemede güçlük çektiği bir dönemde, toplu konut yapmak için 125 dönümlük bir araziyi 500 milyar liraya satın aldıklarını hatırlatan Yılmaz, "Bu Samsun gibi orta ölçekli bir belediye için cesaret verici bir şey. Şimdi Toplu Konut İdaresi, 'bu araziyi bize verin toplu konut yapalım' diyor. Demek ki, bu projemiz Samsun için hayırlı bir hizmet olmuştur" şeklinde konuştu.

Katı Atık, Atıksu Arıtma Projeleri ve sahilin temizlenmesi çalışmalarının Samsun halkı tarafından olumlu karşılandığını da dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:

"Siyasi kişiler, yaptığımız projelerde eleştirecek taraflar bulmaları mümkündür. Ama biz elimizden geldiği kadar siyasetten uzak, şehrimizin toplumsal ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yürüttük. Geride kalan 5 yıllık dönemde yaşanan ekonomik krizlerden dolayı çok sıkıntılı ve gergin günler geçirdik. Ekonomik krizlerden hep beraber etkilendik. Ama şükürler olsun bunları aştık ve bu günlere geldik"

Bu arada, Başkan Yılmaz, meclis üyelerinin yanısıra Yazı İşleri Daire Başkanı Muharrem Karaduman ve Encümen Müdürü Aynur Asan'a da birer teşekkür plaketi verdi.

SAMSUN-(İHA)
Yayın Tarihi : 20 Mart 2004 Cumartesi 23:29:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?