4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsun: İşsiz gençten 'intihar şov'

Samsun’da, işsiz olduğunu iddia genç, CHP İl Başkanlığı’nın bulunduğu binaya çıkarak intihara kalkıştı.

Şehir merkezi Atatürk Bulvarı üzeri Polisevi yanında bulunan apartmanda saat 14.30’da meydana gelen olayda, Ercan Ün (28), kendisine iş verilmediğini gerekçe göstererek canına kıymak istedi. Binanın boş olan 4. katının penceresinden sarkarak intihar edeceğini söyleyen Ün’ü gören vatandaşlar, polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler, Ercan Ün’ü ikna etmek için çaba harcadı. Bu arada olay yerine itfaiye gelmesine rağmen, branda açmaması dikkat çekerken camları kırarak aşağıya atan Ün, işsiz olduğunu ve kimsenin kendisine iş vermediğini öne sürdü.

Pencereden sarktığı için düşme tehlikesi geçiren Ün, vatandaşların ve polislerin yüreğini ağzına getirdi. Polislerden ve vatandaşlardan sigara alan Ün’ü ikna çabaları, yaklaşık 1 saat sürdü. Pencerenin camlarını kırmasından dolayı elleri kan içinde kalan Ün, "Sabıkayım diye iş vermiyorlar" diye bağırdı.

Kendisini pencereden iyice sarkıtan Ercan Ün’ü, yanına gelen arkadaşı Bayram Sarısoy (48), elbisesinden yakalayarak içeri çekti. Polislerin yardımıyla içeri çekilen Ün, daha sonra aşağıya indirilerek Samsun Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Polis, Ün’ü ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

Arkadaşı Ercan Ün’ü iş bulacağı vaadiyle ikna ettiğini belirten Bayram Sarısoy, "Ercan, Ruh Sağlığı Hastanesi’nde bir süre tedavi gördü. Dün de Bali çekerken gördüm. Hem balinin etkisiyle hem ruhsal bunalımda olduğu için intihara kalkıştı" dedi.

SAMSUN-(İHA)
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2004 Cumartesi 19:06:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?