4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsun: Kimsesiz çocuklara coşkulu doğum günü partisi

Samsun 23 Nisan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası'nda kalan ve Mart ayında doğan 25 çocuk için eğlence düzenlendi.

Derya Düğün Salonu'nda yapılan eğlenceye, İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Aydın, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muharrem Soylu, 23 Nisan İlköğretim Okulu Müdürü Şahin Akın, yuvada kalan 200 çocuk, öğrenciler ve veliler katıldı.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muharrem Soylu, Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası'nda 256 çocuğun kaldığını ve bunlardan Mart ayında doğan 25 çocuğun doğum gününün kutlandığını söyledi. Soylu, eğlenceyi düzenleyen 23 Nisan İlköğretim Okulu idaresi, öğrenci ve velilerine de teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Aydın da, çocukların geleceği için her şeyi yapmakla mükellef olduklarını belirterek, "Eğitimin öğrenci, veli, öğretmen ve okul olmak üzere dört ayağı vardır. Bir masa nasıl dört ayağı ile ayakta durabiliyorsa, eğitim ortamı da öğrenci, veli, öğretmen ve okul dörtlüsü ile ayakta durabilir. Onun için velilerimizi, öğrencilerimize sahip çıktıkları için kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından 25 çocuk için hazırlanan 9 katlı doğum günü pastası, İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Aydın, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muharrem Soylu ve çocuklar tarafından birlikte kesildi. Aydın, Soylu, öğretmenler ve öğrenciler tarafından çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Verilen hediyeleri açarken büyük heyecan yaşayan çocuklar, kendileri için düzenlenen eğlencede gönüllerince oynayıp eğlendi.

Daha sonra doğum günü kutlanan çocuklardan Murat Soley çaldığı org ve Ferhat Büyük söylediği şarkılarla salondakileri coşturdu.

SAMSUN-(İHA)
Yayın Tarihi : 20 Mart 2004 Cumartesi 19:46:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?