4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsun: Özdemir Erdoğan'dan iftar konseri

Konsere, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çadırda bir ay boyunca yapılacak kültürel faaliyetlerin ilkinde sahne alan Özdemir Erdoğan’a daveti kabul ettiği için teşekkür eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsun’da hem Ramazan ayının getirdiği manevi havayı soluyacağız, hem de kültür ve sanat dolu akşamlar yaşayacağız" dedi.

Sahnede ilk olarak "İkinci baharı yaşıyor ömrüm" isimli eseri seslendiren Özdemir Erdoğan, özel hayatıyla gündeme gelen sanatçılara tepki gösterdi. Özdemir Erdoğan, "Bizler özel hayatını sergileyen, bu sayede büyük paralar kazanan ve paralarını dolarla alan sanatçılardan değiliz. Medyamızı işgal eden sanatçılar da değiliz. Bu memlekette 15 yılda 15 kere ben ve benim gibi sanatçılara mikrofon uzatılmıyor. Ancak mücadelemizi gören müstesna insanlar bizi çağırıp Samsun halkının karşısına çıkarıyor" diye konuştu.

Özdemir Erdoğan, "Gidiyorum gündüz gece", "Efkarlıyım bu gece", "Dağlar dağlar" gibi eserlerle çadırı dolduranları coştururken, Türk milletini de uyardı. Erdoğan, "Artık Türk halkı teknolojiyi kullanmalı. Kahvelerde geçirecek vakit yoktur. Çok çalışmalıyız. Yoksa bu dünyada bize ekmek yok. Çalışanları da kösteklememeli, adam gibi desteklemeliyiz" şeklinde konuştu.

samsun
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2004 Cumartesi 12:13:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?