4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsun: Şüpheli çantadan ziynet eşyası çıktı

Edinilen bilgiye göre, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün yakınında vatandaşlar tarafından bir bayan çantası fark edildi. İçinde bomba olma ihtimali üzerine olay polise bildirildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü bomba imha ekipleri, yol kenarında bulunan fermuarı açık ve içinde para olduğu fark edilen şüpheli çantayı incelemek üzereyken, çantanın sahibi olduğu belirtilen Ayşe Sönmez ile eşi Özgür Sönmez olay yerine geldi. Kendisinin Çankırı Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü’nde polis memuru olduğunu belirten Özgür Sönmez, söz konusu çantanın eşi Ayşe Sönmez’e ait olduğunu söyledi. Polis, çantayı tutanakla Özgür Sönmez’e teslim ederken, çantanın içinden 3 adet burma altın bilezik, 1 adet çocuk bileziği, 1 adet hasır altın zincir, 1 çift altın küpe, 1 adet altın yüzük ile kimlik ve banka kredi kartları olduğu tespit edildi.


Ailesi ile birlikte yüzmek için Atakum Plajı’na geldiğini belirten Özgür Sönmez, çantanın bulunduğu yerden hiç geçmediğini ifade ederek, "Çanta aracımızın bagajındaydı. Biz buradan hiç geçmedik. Çantanın içinde bulunan Nokia 3310 marka cep telefonumuz kayıp. Her halde çantayı hırsız çalıp, içinde bulunan cep telefonunu almış olmalı. Hırsız her halde ziynet eşyasını fark etmeyip panik içinde çantayı atmış" dedi.


Ayşe Sönmez ise çantanın bulunduğu yerde otlar arasında uzun süre kayıp cep telefonunu aradı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha-samsun
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2004 Çarşamba 11:36:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?