4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsun: Yüzme bilmeyen genç hatasını hayatıyla ödedi...

Alınan bilgiye göre,  merkeze bağlı Devgeriş Köyü'nde oturan 15 yaşındaki Cemil Altuntaş, arkadaşı 14 yaşındaki Caner Ölmez ile birlikte iş aramak için Samsun'a geldi. Sanayide iş arayan gençler sıcaktan bunalınca serinlemek için denize girmek istediler.

Caner Ölmez deniz kenarında beklerken, Cemil Altuntaş ise kıyafetlerini çıkartarak denize girdi. Yüzme bilmediği öğrenilen Altuntaş, biranda denizde kayboldu. Arkadaşının denizde kaybolduğunu fark eden Caner Ölmez, vatandaşlardan yardım istedi. Balıkçalar tarafından denizden çıkartılan Cemil Altuntaş'a 112 Acil Yardım ve Kurtarma ekipleri müdahale etti. Ancak, Cemil Altuntaş'ın öldüğü anlaşıldı.

Altuntaş'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Samsun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Caner Ölmez, polise verdiği ifadede, "Cemil Altuntaş'a iş aramak için sanayiye geldik. Ancak, sıcaktan bunalınca 'ayağımızı denize sokayım' diyerek buraya geldik. Denize girerken birden kayboldu. Yardım istedim" dedi.

Oğullarının ölüm haberini alan anne Safiye Altuntaş ve baba Hamza Altuntaş sinir krizi geçirdi. Olay yerine gelen Altuntaş ailesi güçlükle yatıştırıldı. Ölen çocuğun Altuntaş ailesinin 3 çocuğundan en küçüğü olduğu öğrenildi.

Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2004 Salı 10:56:48
Güncelleme :20 Temmuz 2004 Salı 11:07:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?