2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsun 19 Mayıs'a hazırlanıyor

Samsun'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 90. yıl kutlamaları kapsamında 3 bin kişilik koro oluşturulacak.
 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 90. yıl kutlamaları kapsamında Samsun'da bir rekor kırılacak. 90. yıl nedeniyle Samsun Valiliği öncülüğünde gerçekleştirilecek kutlamalarda çeşitli etkinlikler programlandı. İstanbul, Ankara ve Samsun'da geniş katılımlı programlar organize edilirken, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak bastığı Tütün İskelesi'nin bulunduğu alanda 3 bin kişiden oluşan bir koronun konser vermesi, program değerlendirilmesine alındı.
 

Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürü Kerim Soysal, 'Sonsuzluğa Atılan Adım' adlı oyunun sahnelemesi için hazırlıkların sürdürüldüğünü belirtti. Ayrıca, yaklaşık 3 bin kişilik koro oluşturulması ve 90. yıl kutlamaları kapsamında konser vermeleri için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Soysal, alanlarıyla ilgili kutlama programı hazırlıklarının sürdüğünü, Atatürk şehri Samsun'a yakışır bir kutlama için çalıştıklarını vurguladı.
 

İha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 13:15:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?