5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Samsun AKP'de danışma toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, bu yıl KÖYDES Projesi'nden Samsun İl Özel İdare'ye ayrılan payın 48 milyon 584 bin YTL olduğunu belirterek, köylerin adeta şantiye döndüğünü söyledi. 

Kurumahmutoğlu Büyük Samsun Oteli'nde yapılan AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı'na AK Parti Samsun Milletvekilleri Suat Kılıç, Musa Uzunkaya, Mustafa Çakır, Mustafa Demir, Cemal Yılmaz Demir, Ahmet Yeni, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Kavak İlçe Belediye Başkanı Bahri Kesici, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan Fuat Köktaş, 9 Temmuz'da yapılacak olan AK Parti İl Kongresi'ne Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağını belirterek, hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını kaydetti. Köktaş, "AK Parti Türkiye'nin yüzünü ağarttığı gibi bizler de birlik ve beraberlikten uzaklaşmayarak, dedikodulara kulak asmayarak, moralimizi bozanlara fırsat tanımayarak AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın huzurunda Samsun'un yüzünü ağartacağız" dedi. 

Bu yıl KÖYDES Projesi kapsamında Samsun Özel İdareye ayrılan 48 milyon 584 bin YTL'lik payın Türkiye genelinde Özel İdarelere ayrılan pay sıralamasında 4. olduğunu ifade eden Köktaş, "KÖYDES kapsamında köylerimizde hummalı bir çalışma başlatılmıştır. Köylerimiz adeta birer şantiyeye dönmüştür. Köylerimizde öncelikle yol, su ve kanalizasyon gibi benzeri problemlerin en acil olanından başlanmak üzere bir an evvel çözümü hedeflenmiştir" diye konuştu. 

Teşkilatların siyasi partilerin omurgası olduğuna dikkat çeken Fuat Köktaş, "Teşkilatlar temsil ettiği halkı, temsil edebildiği ölçüde güçlüdür. Bir siyasi hareketin de teşkilat yapısı ne kadar güçlüyse, o siyasi hareket o kadar etkilidir. Yarının Türkiye'sini oluşturan hükümetimize gerekli teşkilat desteğini hep beraber elimizden geldiğince vermeliyiz" dedi. 
.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2006 Pazar 15:31:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?