2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsun asayişinde düzelme var

Samsun Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, Samsun'un asayişinde bir düzelmenin olduğunu, bunu vatandaşın desteğine borçlu olduklarını söyledi.


Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İHA Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'e şehrin asayiş durumu hakkında bilgi aktaran İlhan, 2006-2008 yılları istatistiklerine göre Samsun'un asayiş yönünden iyiye gittiğini, bir düzelme olduğunu ve olaylarda düşüş yaşandığını ifade etti. İlhan, "Bu olayın genel asayiş bakımından olumlu bir gelişme olduğunu söyleyebilirim. Olaylardaki düşüşte en büyük etken vatandaşların güvenlik birimlerine verdikleri katkı ve desteklerdir.

Vatandaşlarımız bulundukları mahalle ve sokaklardaki olumsuzluk ve şüpheli durumları bizlere yansıtarak verdikleri destekle suç ve suçlularla mücadelede başarı elde ettik. Bundan sonra şehrimize daha iyi güvenlik hizmeti sağlanması açısından sivil toplum kuruluşları, esnaflar ve sokaktaki vatandaşlarımızın desteğiyle olayların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Özellikle çok yaygın bir haber ağına sahip olan İHA'ya teşekkür ediyorum" dedi.


Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, ziyaretin anısına İHA Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'e kahve takımı hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 18:50:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?