4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsun:Atakum Belediye Başkanı'ndan şahsi isteklere tepki

Yaz döneminde nüfusu iki katına ulaşan Atakum’un hızla gelişmesini sağlayacak projeler üzerinde durduklarını, bu projeler için de kaynak arayışlarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Bektaş, "Bana gelip, ’Başkan şu benim evin bahçesini düzenleyelim’, ’Evin önüne asfalt dökelim’ diyorlar. Seçimlerde bizi desteklemiş, evinin bütün oylarını bize vermiş. Çevresinden oy toplamış. Biz Atakum’u kalkındırmanın hesabını yapıyoruz, bazıları da tek oyun hesabında" diye konuştu.


Oy için Atakum’un geleceğiyle oynamayacağını, geçmiş yönetimlerin yaptığı hatalara bugün düşülmemesi gerektiğini de söyleyen Başkan Bektaş, şunları söyledi;
"Ben Atakum’da oyların yüzde 34’ünü aldım. Hangi mahalleden bana ne kadar oy çıktığını da biliyorum. Şimdi bana oy vermeyen mahallelere hizmet götürmemeli miyim, böyle bir anlayış olabilir mi. Biz Atakum’da bugüne kadar hizmet görmemiş mahallelerden başlayarak, yol ve çevre düzenleme çalışmalarını hızlandırdık. Bu hizmetler hangi partiden, hangi fikirden olursa olsun bütün insanlarımıza gidecek. Kalkınma yolunda adaletten asla taviz vermeyeceğiz. Oy verdiği için evinin önüne asfalt döktürmek isteyenler, Allah için önümüzdeki seçimlerde bana oy vermesinler. İstemiyorum. Oyun hesabı seçilen kişi kendi cebini ve etrafının cebini doldurursa yapılır. Şu anda hizmet atağı var, hizmetin yapıldığı yerde oy hesabı mı olur?"


Başkan Bektaş, Atakum’un her karışına eşit bir şekilde hizmetlerin götürülmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

SAMSUN (İHA) -
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2004 Pazar 17:54:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?