6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

'Samsun bizim için çok önemli'

Milli Güvelik Akademisi (MGA) Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Şentürk ve temsil heyeti üyeleri Samsun'a geldi.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Samsun'a gelen MGA Komutanı Hüseyin Şentürk ile 80 temsil heyeti üyesi, ilk olarak Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Ardından Şentürk, Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti

Ziyarette Tuğgeneral Şentürk'e, MGA Başkan Yardımcısı ve Telekomünikasyon Kurumu Başkanı Ertuğrul Karaçuha, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanı Tuğgeneral Fikret Tolungüç, Hava Kuvvetleri Değerlendirme ve Denetleme Başkanı Tuğgeneral Cevat Yazgılı, Sivil Savunma Uzmanı Tahir Ömeroğlu, Hava Daire Başkanı Sedat Güldoğan ve MİT Müsteşarlığı Şube Müdürü Mustafa Kanıcı da eşlik etti.

Ziyarette konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, MGA kurumunun son 2 yılda yaptığı gezilerde Samsun'un da olmasını anlamlı ve değerli bulduğunu söyledi. MGA Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Şentürk, Türkiye'de çeşitli yerleri görmek ve incelemek adına Samsun'un kendileri açısından önemli bir yere sahip olduğunu kaydetti. Konuşmaların ardından Güzeloğlu Şentürk'e şilt takdim etti. Daha sonra Şentürk, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.

Valilik ziyaretinden sonra, çeşitli konuların görüşmesi amacıyla Güzeloğlu ve temsil heyeti üyelerinin katılımıyla DSİ 7. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda basına kapalı bir toplantı gerçekleştirildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 14:29:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?