3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Samsun Bölge Hastanesi'nde hizmet atağı sürüyor

Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) Samsun Bölge Hastanesi’ndeki hizmet atağı sürüyor. Başhekim Habip Demirel, sağlık hizmetlerinin hızlandırılması için hastane bünyesinde "İnsan İlişkileri ve Çözüm Merkezi" kuracaklarını belirterek, eczanedeki ilaç kuyruklarının azaltılması için de mevcut 10 bankoya 3 banko daha ekleneceğini söyledi.

Başhekim Habip Demirel, "Bu merkezimiz 15 gün sonra faaliyete geçecek. Bir nevi hastalarımıza refakat hizmeti verip işlerini kolaylaştıracak olan merkezimizde başhekimlik başkanlığında 1 başhekim yardımcısı, 1 hastane müdür yardımcısı, 2 başhemşire yardımcısı, 1 halkla ilişkiler uzmanı, 2 halkla ilişkiler mezunu, 1 psikolog ve 10 yardımcı personel görev alacak. Merkezimiz vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak, işlemleri hızlandırmak, şikayetleri değerlendirmek ve önerileri gözönünde bulundurmak noktasında etkili bir şekilde çalışacak. Yani kurum içi ve kurum dışı yol gösterme faaliyetlerini yürütecek" dedi.

Geçen yıl 11 bin 124 ameliyatın gerçekleştirildiği, toplam 962 bin 128 hastanın da muayene ve tedavisinin yapıldığı SSK Samsun Bölge Hastanesi’nin 680 yatak kapasiteli olduğunu hatırlatarak, "Hastanemizde 146’sı doktor olmak üzere toplam 495 sağlık personeliyle bölge halkına hizmet veriyoruz. Gayemiz, ekip ruhuyla çalışarak halkımızın dertlerinin en kısa sürede sona erdirilmesidir" diyen Başhekim Habip Demirel, mevcut poliklinik eczanesinin 2. katına 3 banko daha yapılıp banko sayısının 13’e çıkarılacağını ve 30 gün sonra ilaç kuyruklarının azalacağını sözlerine ekledi.

Hastanede her iki hizmetin de zamanında bitirilmesi için hazırlanan projelerin uygulanması için Başhekim Habip Demirel tarafından start verildi.

AYHAN GONCA-SAMSUN (İHA)
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2003 Salı 00:00:13
Güncelleme :13 Ocak 2004 Salı 13:15:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?