4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsun Gazi Gençlik Şöleni başladı

Gazi Belediyesi Sosyal Tesisleri önünde gerçekleşen şölende sahneye ilk olarak çıkan Melekler Grubu, söylediği şarkılarla seyircileri coştururken, daha sonra sahne alan Popstar yarışmacısı Erdinç ise hayranlarına güzel bir müzik ziyafeti sundu. Ardından, havai fişek gösterileri ve sevenlerinin tezahüratları eşliğinde sahneye çıkan rock tarzı müziğin sevilen sesi Murat Göğebakan’a, seslendirdiği şarkılarda izleyenler de eşlik etti. Ünlü sanatçının şarkı söylediği esnada hoparlör arıza yaptı.

 Soruna aldırmadan şarkı söylemeye devam Göğebakan, böyle aksiliklerin her zaman olabileceğini ifade etti. Hoparlör tamir edilirken, 2 saat sahnede kalan ünlü şarkıcı 7’den 70’e hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Geç saatlere kadar devam eden konserde Göğebakan, 2006 yılında kış aylarında çıkartacağı yeni kasetinde yer vereceği birkaç eseri de seslendirdi.


Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım da, gecede yaptığı konuşmada, bu yıl ilk kez düzenledikleri ’Uluslararası Gazi Gençlik Şöleni’nin geleneksel hale getirileceğini söyledi. Konseri, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok izledi.
Öte yandan 1. Uluslararası Gazi Gençlik Şöleni çerçevesinde, 350 çocuk sünnet ettirildi.

Kenthaber-Samsun
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2004 Pazar 13:24:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?