2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsun Karabük'e hazırlanıyor

Samsunspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla başladı.


Nuri Asan Tesisleri'nde düz koşuyla başlayan idman top çalışmasıyla devam etti. Özellikle çalışmada futbolcular, 40 dakika süren topla beraber istasyon çalışması yaptı. Antrenmanda Malatyaspor maçında ayak bileğinden aldığı darbeden dolayı sakatlanan Volkan Çekiç, bugünkü çalışmaya katılmadı. Arka adalesinde çekme olan takım kaptanı Kenan Yelek takımdan ayrı düz koşu yaptı. Futbolcuların Malatyaspor maçında alınan galibiyetten dolayı moralli oldukları gözlendi.
Teknik direktör Ercüment Coşkundere, Malatyaspor maçını kazanarak rahat bir nefes aldıklarını belirterek, maçın başında golü bulamamaları nedeniyle sıkıntılar yaşadıklarını, ama ne olursa olsun 3 puanı aldıkları için mutlu olduğunu söyledi. Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Karabükspor maçıyla ilgili olarak ise Coşkundere, "Deplasman maçlarında yaşadığımız sıkıntılarımız var. Yaşadığımız sıkıntıları aşacak olan da bu oyuncu grubudur. Bu sorunumuzu da beraber halledeceğiz. Karabükspor maçının hazırlıklarını ve deplasmanda yaşadığımız sıkıntıları aşmak için bugün ilk çalışmalarımızı yapmaya başladık. Karabük'ten puan ya da puanlarla dönersek çok büyük yol almış olacak ve kalan maçlarda Samsunspor rahatlamış bir şekilde kendi oyununu oynayacaktır. Bu sebepler nedeniyle Karabük'ten 3 puan, olmazsa 1 puanla dönmek istiyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 17:53:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?