6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsun limanına 6 teklif

TCDD Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait Bandırma ve Samsun limanlarının 36 yıl süreyle 'işletme hakkı verilmesi' yöntemiyle özelleştirilmesi amacıyla açılan ihalede son teklif verme tarihi olan 22 Nisan 2008 itibariyle Bandırma Limanı için 12, Samsun Limanı için ise 6 olmak üzere toplam 18 teklif alındı.


Özelleştirme İradesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Bandırma Limanı için Ceynak Lojistik ve Ticaret A.Ş., Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş., Mardaş Marmara Deniz İşletmeciliği A.Ş., IC İçtaş Liman-Gülmar Denizcilik Ortak Girişim Grubu, Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK), Turkuaz Petrol Ürünleri A.Ş., Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi ve Turizm Yatırımları Ticaret A.Ş., Türkerler-Kolin Ortak Girişim Grubu, Albayrak-Seçkin Ortak Girişim Grubu, Çelebi Ortak Girişim Grubu, Yıldırım Dış Ticaret ve
Pazarlama A.Ş., Global Liman-Torunlar Ortak Girişim Grubu teklif verdi. Samsun Limanı için teklif veren firmalar ise Ceynak Lojistik ve Ticaret A.Ş., Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi ve Turizm Yatırımları Ticaret A.Ş., Türkerler- Kolin Ortak Girişim Grubu, Albayrak-Seçkin Ortak Girişim Grubu, Çelebi Ortak Girişim Grubu ile Yıldırım Dış Ticaret ve Pazarlama A.Ş. oldu.


Açıklamada, alınan tekliflerin İhale Komisyonu tarafından değerlendirilmesinin ardından teklif sahiplerinin belirli bir program çerçevesinde pazarlık görüşmelerine davet edilecekleri belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 15:05:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?